+30 22 620 28 010

Έρευνα - Ανάπτυξη - Καινοτομία

ΕΡΕΥΝΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ

          Το τμήμα έρευνας & ανάπτυξης που μας υποστηρίζει απαρτίζεται από έμπειρο και άψογα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη των καλλυντικών Fruits & Fleurs και ελέγχει την δράση και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων, ώστε το τελικό προϊόν να ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα που έχουμε θέσει ως στόχο.

         Όλες μας οι φόρμουλές αναπτύσσονται με βάση τα φυσικά ενεργά συστατικά χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα & εγχύματα από βότανα, φρούτα & λουλούδια της ελληνικής φύσης και όχι μόνο. Επιλεγμένα με βάση την δράση τους και τη συνέργεια μεταξύ τους ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ωφέλεια από το κάθε προϊόν. Οι συστάσεις των προϊόντων βασίζονται σε επιστημονικές έρευνες και ακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις της διεθνούς κοσμετολογίας.

       Ενσωματώνοντας την σύγχρονη τεχνογνωσία της φυτό-κοσμετολογίας δημιουργούμε τον ιδανικό συνδυασμό φυτικών δραστικών συστατικών ώστε να προσφέρουμε ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα. Πίσω από κάθε καλλυντικό κρύβονται πολλοί μήνες επιστημονικής έρευνας.

        Είμαστε σε συνεχή αναζήτηση του επόμενου φυσικού ενεργού συστατικού που θα ενισχύσει τη σειρά μας. Τόσο τα συστατικά όσο και τα υλικά συσκευασίας, έχουν επιλεγεί προσεκτικά από ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά, ώστε να δίνουν μία ξεχωριστή εμπειρία χρήσης.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

         Δημιουργούμε μία ειδική σειρά προϊόντων, αντικαθιστώντας το απλό νερό - που η πλειοψηφία των καλλυντικών παγκόσμια έχει σε ποσοστό περίπου 70% - με εγχύματα διαφόρων φυτών από την ελληνική φύση. Η παρουσία των εγχυμάτων ενισχύει κατακόρυφα την δράση κάθε προϊόντος προσθέτοντας του επιπλέον ιδιότητες, (κάτι που το νερό δεν κάνει) δρώντας παράλληλα συνεργικά και με τα υπόλοιπα δραστικά συστατικά, μεγιστοποιώντας έτσι την αποτελεσματικότητα του τελικού προϊόντος, κάτι που δεν συμβαίνει με τα συμβατικά καλλυντικά με απλό νερό.

       Αλλά δεν σταματάμε εδώ, ήδη μελετάμε το επόμενο εγχείρημα καινοτομίας που θα προσδώσει στη σειρά μας επιπλέον ειδικό βάρος και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Μείνετε συντονισμένοι…