+30 22 620 28 010

Ποιοι Είμαστε

          Είμαστε μία ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς με κύρια ασχολία την παραγωγή καλλυντικών. Έχουμε ήδη μία φυσική καλλυντική σειρά στην αγορά, την Fruits & Fleurs "olive" ενώ αναπτύσσουμε ολοκληρωμένες σειρές και για τρίτους (private label). Έχουμε πάθος για την ανάδειξη των πολύτιμων θησαυρών της ελληνικής φύσης, και όχι μόνο, για τη δημιουργία φυσικών, αποτελεσματικών, ασφαλών και καινοτόμων προϊόντων ομορφιάς.

           Η ελληνική καλλυντική σειρά Fruits & Fleurs «olive» είναι μία υψηλής αισθητικής premium φυσική σειρά. Το όνομα όπως και το λογότυπο μας εμπνέεται από τα φυσικά ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούμε. Ο χρωματικός συνδυασμός του χρυσού με το σκούρο καφέ αποκαλύπτει τον premium χαρακτήρα της σειράς αλλά και τις γήινες καταβολές του. Σύμβολο της σειράς «olive» είναι ένα εικαστικό εμπνευσμένο από το δέντρο της μακροζωίας, την ελιά, η οποία παράγει, το «υγρό ατόφιο χρυσάφι» κατά τον Όμηρο και «τον μεγάλο θεραπευτή» κατά τον Ιπποκράτη, το λάδι ελιάς. Βασικό συστατικό της σειράς μας το ελληνικό βιολογικό λάδι ελιάς. Το λάδι ελιάς είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συστατικά περιποίησης που προσφέρει η φύση, λόγω των αντιοξειδωτικών-αντιγηραντικών και πλούσια ενυδατικών ιδιοτήτων του. Ειδικότερα το ελληνικό βιολογικό λάδι ελιάς είναι το καλύτερο σε ποιότητα που υπάρχει στον κόσμο, σύμφωνα με τελευταίες μελέτες.

          Αξιοποιώντας μια από τις καλύτερες μονάδες παραγωγής, αναπτύσσουμε αποτελεσματικές και καινοτόμες συνθέσεις, αποτέλεσμα της συνεργασίας του τμήματος R&D (έρευνας και ανάπτυξης) με το πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνδυάζουμε:

α) φυσικά ενεργά συστατικά (αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, εκχυλίσματα και εγχύματα από βότανα, φρούτα και λουλούδια της ελληνικής φύσης και όχι μόνο) με μέγιστη αποτελεσματικότητα και συνέργεια μεταξύ τους, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ωφέλεια από το κάθε προϊόν.

β) υλικά συσκευασίας που σέβονται το περιβάλλον επιλεγμένα προσεκτικά από ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά, χαρίζοντας μία αίσθηση πολυτέλειας.

          Αξιοποιούμε και αναδεικνύουμε τον ανεκτίμητο θησαυρό φυτών και βοτάνων υψηλής βιολογικής αξίας από την ελληνική φύση, μια από τις πιο πλούσιες στον κόσμο!!! Η Ελλάδα είναι γνωστή για τον πλούτο και την ποικιλία της χλωρίδας της. Περισσότερα από 6.600 βότανα και υποείδη μπορούν να βρεθούν εδώ. Πάνω από 1200 είναι ενδημικά. Χάρη στις κλιματικές συνθήκες τα ελληνικά φυτά θεωρούνται από τα πιο πλούσια σε θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες παγκοσμίως. Κανένα προϊόν μας δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Δεν χρησιμοποιούμε συστατικά ζωικής προέλευσης (εκτός από τα μελισσοκομικά, υψηλής βιολογικής αξίας, συστατικά).

          Στόχος είναι η σειρά μας να δίνει στον τελικό καταναλωτή μία ξεχωριστή εμπειρία χρήσης. Θέλουμε η χρήση των καλλυντικών Fruits & Fleurs να είναι μια όμορφη, αναζωογονητική και απολαυστική εμπειρία για εσάς. Πίσω από κάθε προϊόν υπάρχει μία μεγάλη ομάδα συνεργατών διαφορετικών ειδικοτήτων που αποστολή μας είναι μία, να κάνουμε την ζωή σας πιο όμορφη. Για εμάς είναι κάτι παραπάνω από το αποτέλεσμα μιας εργασίας, είναι το αποτέλεσμα του πάθους μας για ομορφιά.

                Με εκτίμηση,

                η ομάδα της

       Fruits & Fleurs «olive»